Webdesign bureau in Waddinxveen nodig?

Ondernemers die online willen gaan zijn bij Jeative uit Waddinxveen aan het juiste adres om een website op maat te laten maken. Heeft jouw bedrijf nog geen website of is de huidige website verouderd? Dan voorziet Jeative je van een professionele website die echt bij jouw dienst of product past.

Online zonder zorgen

Jeative is niet alleen je website bouwer, maar zorgt ook voor het website onderhoud en gaat graag nog een stapje verder. Door mee te denken over de mogelijkheden, zoals linkbuilding en social media, halen we samen het meeste uit je website.

Website op maat

Alle websites worden op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van webshop tot portfolio, met Jeative wordt je website een echte bouwsteen voor je bedrijf. Bekijk in het portfolio welke ondernemers je al voor zijn gegaan met een website naar wens.

Jeative

Website laten maken Waddinxveen

Jeative is jouw websitebouwer die zorgt voor een website die altijd werkt. Alle websites worden namelijk ontwikkeld met het oog op mobielvriendelijkheid en Search Engine Optimalisation (SEO). Dit houdt in dat de websites geschikt zijn voor smartphones, tablets, laptops en PC. Jeative gebruikt voornamelijk WordPress als Content Management Systeem (CMS). WordPress is een SEO-vriendelijk platform en daarom bij uitstek geschikt voor een website of niet al te grote webshop. Zo wordt jouw website snel gevonden worden door zoekmachines zoals Google.

Website optimaal online

Als de website online staat zijn er nog andere essentiële zaken die geregeld moeten worden. Jeative helpt je onder andere met zoekmachine optimalisatie, SSL-certificaten, Google Analytics en andere vereiste tools. Zo heb je geen omkijken naar de website en kan je je concentreren op je eigen bedrijf.

Jeative helpt je verder met:

  • Hosting
  • Onderhoud
  • Optimaliseren
  • Vindbaarheid

Wil je meer weten over wat Jeative voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Jeative kan ook wat voor jou betekenen!

Contact

Jeative webdesign
contact@jeative.nl
KvK: 69353786

Jeative webdesign
contact@jeative.nl
KvK: 69353786